Eigen huisstijl

Jouw identiteit

Het is heel belangrijk en onmisbaar om een duidelijke visuele bedrijfsidentiteit te hebben. Zeker voor een ondernemer die een goed en sterk merk wil neerzetten. Jij moet weten waar jouw bedrijf voor staat en wat het zo bijzonder maakt. Ook is het belangrijk dat je een doelgroep voor ogen hebt.

Bedrijfsidentiteit is een breed begrip. Je hebt meer nodig dan alleen een logo, je moet herkenbaar zijn aan je kleurgebruik, vormen, lettertypes, iconen of bijvoorbeeld patronen. Al deze grafische dingen bij elkaar worden ook wel de ‘huisstijl’ genoemd. 

Bij Lightbulb Design gaan we uitgebreid in gesprek met jou. Omdat wij willen weten wat jouw visie achter je onderneming is. Zo kunnen wij jou helpen met passende vormgeving, webdesign of bedrijfsidentiteit. Natuurlijk hoort hier ook bij dat we kijken naar jouw doelgroep en wat jouw doelgroep aanspreekt. Lightbulb vertaalt de visie van jouw bedrijf naar een visuele bedrijfsidentiteit, een huisstijl dus.

Uitdagingen gaan we zeker niet uit de weg, en nieuwe ideeën zijn altijd welkom. Dus heb je vragen, neem vrijblijvend contact op!

Een identiteit voor jouw bedrijf?
Neem contact op met Corné

Bellen

06-12036946

Whatsappen

06-12036946