Over ons_

Even voorstellen_

Hey! Wij zijn het team achter Lightbulb 💡. Binnen ons kleine team worden alle generaties vertegenwoordigd. We hebben allemaal ons hart op net een ander plekje in de wereld van de vormgeving. En juist daarom zijn we zo’n goed team. 

We komen uit een dorpje in Flevoland, opgegroeid op de zeebodem tussen de windmolens dus. 

Vaak hebben we onze Spotify lijst aan staan of Skyradio – love songs. In de Spotify lijst staan vooral nummers van rock bands en Ed Sheeran. Verder hebben we een kat de Ninja heet (niet vernoemd naar haar skills). Grapjes zijn hier nooit te veel, het enige wat we wel erg serieus nemen is ons werk en jou als opdrachtgever. 

Freya Doll

Grafisch Vormgever

Hey! Ik ben Freya. Mijn passie ligt binnen het ontwerpen en vormgeven. Ik vind het erg leuk om te tekenen, nieuwe planten uit te zoeken en buiten te zijn. Gelukkig ben ik ook redelijk goed in communiceren en doe daarom ook onze Social Media en Tekstschrijven. Zoals je misschien hebt geraden is mijn favoriete dier een kat.

Freya

Corné Romme

Web Developer

Hey! Ik zal me even voorstellen, ik ben Corné. Als de technische man binnen het team schaam ik me er niet voor om de ‘nerd’ genoemd te worden. Vanaf jongs af aan heb ik al een interesse gehad in websites bouwen. Daarnaast hou ik van muziek maken en een goede kop thee.

Corné

Els Veenstra

Tekstschrijver & Kritisch oog

Hey! Ik ben Els, ik hou van planten, plukken, koken, eten en van bijna alles wat zelfgemaakt is. Het liefst pluk ik daar waar het eigenlijk niet mag, daar hangen nou eenmaal vaak de lekkerste vruchten. Bij Lightbulb kan ik sparren over mijn ideeën én mijn kritisch oog is er meer dan welkom.

Els

Ninja

Kantoorpoes

Hey! Mijn naam is Ninja, ik ben 4 jaar geleden geadopteerd. Ik ben een gezelschapsdiertje en volg mijn baasje dan ook overal in het huis, zolang ik maar in de buurt kan liggen dutten. Ik kan op mijn achterpoten staan en zitten op commando als de beloning maar lekker genoeg is. Mijn favoriete snacks zijn knabbelsticks van de Lidl.

Ninja

Onze (guilty) pleasures_

Gekke sokken
0%
Sterke thee
0%
Skyradio - Love songs
0%
USB onveilig verwijderen
0%

Klaar om samen te werken? Wij wel!