Visitekaartje

Oud maar goud

Misschien kun je niet gelijk bedenken wanneer je voor het laatst een visitekaartje hebt gebruikt. Maar er zijn toch een aantal goede redenen te bedenken waarom in 2021 zo’n kaartje nog steeds handig is. Zo blijft het de snelste manier om je gegevens te geven. En loop je minder risico dat er schrijffouten in je mailadres of telefoonnummer sluipen. Een visitekaartje is promotie materiaal. Hoe slimmer, mooier of origineler jouw design is hoe groter de kans dat mensen het bewaren en jouw bedrijf ermee linken. 

Bij Lightbulb geloven we dus nog steeds in de kracht van een goed visitekaartje. Een goed visitekaartje is herkenbaar, heeft de nodige informatie en ziet er mooi uit. Ook moet het kaartje jouw bedrijf representeren op slechts 47 vierkante centimeter. Het kaartje moet daarom goed doordacht zijn.

Wij ontwerpen ze speciaal voor jouw bedrijf. We kijken hierbij welke vorm bij je bedrijf past, maar ook welk type papier of veredeling (bijvoorbeeld spot-UV lak, reliëf of folie druk) passend is. 

Voorbeeld visitekaartje laten maken

Visitekaartje laten maken?
Neem contact op met Corné

Bellen

06-12036946

Whatsappen

06-12036946