Website laten maken

Zet jouw bedrijf
in het licht

Je website is jouw online visitekaartje. In de digitale wereld wordt er steeds meer mogelijk. Wij geloven in goede samenwerkingen, en zijn betrokken van A tot Z. Bij Lightbulb hebben we de kennis van de vormgeving, webdesign en de online mogelijkheden en jij weet alles over je bedrijf, doelgroep en missie. 

Wij maken goede en logisch werkende websites. Natuurlijk moet je site er mooi uitzien, maar je bezoekers moeten ook gelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Als basis voor het ontwerp gebruiken we jouw doel, de uitstraling van je bedrijf en de boodschap die je wilt overdragen. Om jouw site zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken houden we rekening met jouw doelgroep, en het doel van jouw site. Want een website met als doel de verkoop verhogen ziet er anders uit dan een die gebruikt wordt als informatiebron. 

Elk type site is mogelijk. Van basis website tot een webshop met meerdere artikelen en van blog tot platform met portal. Omdat elke website maatwerk is (en wij altijd in zijn voor een uitdaging) vinden wij het alleen maar leuk om speciaal voor jou iets nieuws te ontwerpen of te bedenken.

informeren verschillende soorten website laten maken

Website laten maken?
Neem contact op met Corné

Bellen

06-12036946

Whatsappen

06-12036946